Hiustenpidennykset ja -tuuhennukset

HIustenpidennykset luovat volyymia ja antavat näyttävyyttä | Raisio | Turku | Masku

Käyttämäni hius on tarkkaan valikoitua ja valvottua, hiustenpidennysmateriaalien Luxusta! Käyttämäni hiustenpidennysmateriaali on maailman johtavalta merkiltä.

Hiuspidennys aidosta luonnonhiuksesta

Voit käsitellä hiustenpidennystäsi normaalisti; voit saunoa, uida, kihartaa, suoristaa ja värjätä niitä kuin omiasi. Hiustenpidennyksiä on saatavana sekä taipuisalla että suoremmalla hiuksella, juuri oman hiuksesi mukaan.ORIGINAL SO.CAPilta. Materiaali on 100 % aitoa remykäsiteltyä luonnonhiusta, jolloin pidennykset ovat kuin omat hiuksesi. Hiustenpidennykset kiinnitetään omiin hiuksiisi patentoiduilla keratiinisineteillä, jotka eivät vaurioita omia hiuksiasi.

Hellävarainen – voidaan tehdä myös lyhyisiin hiuksiin!

Pidennykset pystytään kiinnittämään myös melko lyhyisiin hiuksiin. Sineteillä voidaan myös toteuttaa nopeasti raidat omiin hiuksiisi, hiuksiasi rasittamatta! Hiustenpidennyksiä saatavana erimittaisina: 30 cm, 40 cm, 50 cm ja 60 cm. Pidennyksiä voit käyttää 3–6 kk ajan, jonka jälkeen poistan ne hellävaraisesti asianmukaisilla aineilla ja välineillä. Poistan tarvittaessa myös muualla kiinnitetyt pidennykset.

Kiinnitän myös itse hankkimasi sinetti- tai teippipidennykset edullisesti!

Kauttani voit tilata myös pelkän Original So. Capin materiaalin, olit sitten yrittäjä tai yksityinen. Halutessasi voimme käyttää pidennykseesi myös muiden valmistajien materiaaleja, kuten Euro socap, Simply Natural, Great Lengs, B-Long…

Ota yhteyttä jo tänään niin tehdään sinunkin haaveistasi totta, laadukkaasti mutta edukkaasti!